FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt neemt per direct afscheid als international van Oranje

Dirk Kuyt heeft besloten om zijn interlandcarriere per direct te beeindigen. Na 104 wedstrijden vindt hij het mooi geweest.

Kuyt heeft dit besluit genomen naar aanleiding van de weinige speelminuten waar hij nog zicht op heeft in de toekomst. “In één klap ben ik geen international meer, maar Oranje-fan.” De speler van Fenerbahçe is verliezend WK-finalist in 2010 en was als verdediger de onverwachte steunpilaar voor Oranje en bondscoach Louis van Gaal op het afgelopen WK.

Wat ik het meeste zal gaan missen? Alles. Maar het kippenvel tijdens de volksliederen misschien nog het meest. Ik heb spelen voor mijn vaderland als de allergrootste eer beschouwd en ben daar dankbaar voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *