FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Colin Kazim-Richards is woedend op natrappende Groninger (Levensbedreigend!)

Colin Kazim-Richards heeft geen goed woord over voor de natrappende Eric Botteghin van Groningen. Hij schopte keeper Kenneth Vermeer vol in het gezicht. De aanvaller denkt dat de verdediger dit met opzet deed.

Kazim-Richards ging na dat moment vlak na rust even helemaal door het lint. “Ik was heel, heel boos. Als iemand al drie seconden de bal vast heeft en je hem daarna een schop geeft, dat heeft niets met voetbal te maken”, verklaarde de spits na afloop bij de NOS.

“Dit was absoluut met opzet”, ging hij verder. “Dus ik dacht: als dit met met opzet was, hadden we dit net zo goed even buiten het stadion kunnen uitvechten. Dit was levensbedreigend, ik was heel pissed. Kijk wat er met Petr Cech is gebeurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *