‘Kazim Richards presteert beter dan Pelle, Kuyt en Van Hooijdonk’

Colin Kazim-Richards kende veel kritiek zijn eerste weken als speler van Feyenoord. Inmiddels heet de aanvaller er al drie goals inleggen na vier potjes spelen. Tot op heden presteert hij hiermee beter dan voormalig Feyenoord-spitsen Dirk Kuyt, John Guidetti, Graziano Pelle en Pierre van Hooijdonk.

Het Algemeen Dagblad zocht uit dat de vier aanvallers na vier competitieduels op twee treffers stonden, waardoor Kazim-Richards het tot nu toe beter doet. De Turkse spits scoorde namelijk tegen FC Groningen, Willem II en Go Ahead Eagles. In competitieverband wist hij alleen tegen Ajax het net niet te vinden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!