‘Man United gaat nu dubbele bieden voor Bruno Martins Indi’

De kans is aanwezig dat Bruno Martins Indi zijn nieuwe club Porto na een half jaar weer gaat verlaten. De verdediger werd deze zomer voor acht miljoen euro overgenomen van Feyenoord. Hij stond toen ook in de belangstelling van Manchester United. Volgens het medium A Bola wil de Engelse grootmacht nu weer een poging voor hem wagen.

De Mancunians zouden nu een bod van zestien miljoen euro voor hem willen neerleggen. Bij FC Porto heeft hij al direct een basisplaats veroverd en ook in de Champions League laat hij zien het niveau aan te kunnen.

Sinds het WK heeft Martins Indi geen contact meer gehad met Van Gaal. Tenminste, fysiek. “Geestelijk heb ik nog contact met Van Gaal. Ik denk aan hem en ik denk dat hij ook nog aan mij denkt.” Volgens A Bola is dat dus inderdaad zo.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!