Feyenoord juicht terugkeer van Dirk Kuyt toe

Regelmatig valt zijn naam nog in Rotterdam. Die van Dirk Kuyt. Aan het eind van het seizoen kan de 34-jarige aanvaller transfervrij vertrekken bij Fenerbahce. Feyenoord juicht een terugkeer van haar verloren zoon toe. Ook trainer Fred Rutten ziet de onverwoestbare Kuyt graag komen naar Feyenoord.

“Ja, als je mij dat persoonlijk vraagt, dan kan ik dat alleen maar toejuichen”, stelt de trainer van Feyenoord tegen de NOS over een eventuele terugkeer van Kuyt, die afgelopen week na 104 interlands zijn afscheid bij het Nederlands elftal aankondigde. “Het is nog niet het geval, maar als het werkelijk ter sprake komt, dan zou er hier altijd een rol voor hem weggelegd zijn.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!