‘Twente-middenvelder voelde zich niet thuis bij Feyenoord’

Hakim Ziyech kon deze zomder de overstap maken naar Feyenoord. Toch koos de aanvallende middenvelder voor een overgang naar FC Twente. Opmerkelijk, omdat hij bij Feyenoord meer kon gaan verdienen.

Ziyech legt uit waarom hij koos voor Enschede. “Bij Twente voelde ik mij meer thuis, dat paste beter bij wat ik in gedachten had voor het geval dat ik bij Heerenveen zou kunnen vertrekken. Met FC Twente-trainer Alfred Schreuder heb ik dik een uur gesproken,met allerlei beelden erbij jen heb ik uitvoerig de speelwijze doorgenomen. Dat sprak mij aan. Ik had niet het gevoel dat ik bij Feyenoord thuishoorde.”, vertelt Ziyech in De Twaalfde Man, een uitgave van de Vriendenkring van FC Twente.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!