FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord beloont publiekslieveling met nieuw contract

Feyenoord zal binnenkort naar buiten treden met nieuws over Elvis Manu. De stadionclub wil namelijk zijn contract openbreken en met jaren verlengen. Dit weet het Algemeen Dagblad vandaag te melden.

Manu is bij Feyenoord in het bezit van een aflopende verbintenis. De clubleiding gaf in een eerder stadium te kennen dat de aanvaller een nieuwe aanbieding kon verwachten. Volgens de krant is het een kwestie van tijd voordat Manutelli zijn handtekening onder een meerjarige verbintenis zal zetten. Manu, die afgelopen seizoen door de club verhuurd werd aan SC Cambuur, onderscheidde zich dit voetbaljaar onder meer in de Europa League waar hij met enkele belangrijke treffers van groot belang was voor de club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *