FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ronald Koeman hoopt Dirk Kuyt volgend jaar binnen te halen’

Ronald Koeman hoopt dat Dirk Kuyt volgend seizoen voor Southampton komt voetballen. Volgens Turkse media heeft Koeman contact gezocht met de aanvaller van Fenerbahce om zijn gedachten hierover te peilen. Kuyt vertrekt aan het eind van het seizoen waarschijnlijk transfervrij bij de Turkse topclub.

Voordat Kuyt naar Turkije trok speelde hij enkele seizoenen in dienst van Liverpool. Op Anfield groeide de blonde Katwijker uit tot een publiekslieveling en haalde hij met The Reds onder meer de finale van de Champions League. Kuyt wordt ook nog altijd in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *