‘Feyenoord had zich graag versterkt met back van SC Heerenveen’

Feyenoord heeft deze zomer een poging gewaagd om Pele van Anholt naar Rotterdam te halen. De back van Heerenveen had wel oren naar een stap omhoog.

“Mijn zaakwaarnemer belde me en had een mededeling dat er een sportieve verbetering mogelijk is, één die interessant is voor mij. Dat heb ik kenbaar gemaakt bij Heerenveen. Het gaat om een club in Nederland die sportief gezien normaal gesproken beter is dan Heerenveen. Het is een mooie club die goed in mijn plaatje past”, zo liet Van Anholt in de transferperiode weten.

De transfer kreeg geen doorgang omdat Feyenoord niet het gewenste bedrag voor hem wilde betalen. Bij de Friezen heeft hij nog een contract tot 2016.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!