Kazim-Richards uiterst kritisch op veld van Cambuur

Colin Kazim-Richards heeft geen goed woord over voor het kunstgrasveld van Cambuur. De aanvaller van Feyenoord kon gisteren geen potten breken in het duel met de Friezen. “Het voelde alsof ik op blote voeten over beton rende”, zegt hij in De Telegraaf over de ondergrond in Leeuwarden, die door coach Fred Rutten in aanloop naar het duel al omschreven was als een ‘K-veld’.

Hij is opgegroeid in Engeland en daar kennen ze het fenomeen niet. ok in Frankrijk en Turkije, waar hij daarna speelde, kreeg hij niet met de ondergrond te maken. Het gevolg was dat hij in Leeuwarden pas voor de tweede keer in zijn carrière op kunstgras speelde.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!