FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord schrok van bruto jaarsalaris Dost van vier miljoen euro’

Bas Dost bleek financieel niet haalbaar voor Feyenoord deze zomer. Technisch directeur Martin van Geel had hem graag zien komen maar zijn salaris was ver boven de limiet van de Rotterdammers. Naar verluidt verdiend hij bij VFL Wolfsburg een bruto jaarsalaris van maar liefst vier miljoen euro.

Dost wilde een miljoen laten vallen, geen cent minder. In de hoop op een lastminute-transfer ging Van Geel tussendoor langs bij Duvan Zapata (Napoli) en sprak hij in Portugal met de vertegenwoordigers van John Guidetti. Zapata had geen zin, Guidetti bleek te duur”, schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam in Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *