‘Jean-Paul Boetius kon deze zomer transfer maken naar Spaanse topclub’

Jean-Paul Boetius heeft deze zomer de kans gehad om een transfer te maken naar Sevilla. Toch besloot hij bij Feyenoord te bliven waar hij nu zijn basisplaats is kwijtgeraakt. “Nu maak ik dit dieptepuntje mee bij Feyenoord, nou, liever hier dan daar. Nu heb ik de mensen die me op de been houden, dichtbij. Wat dat betreft is dit dan wel weer een goede les,’ zo stelt hij in d nieuwe uitgave van Voetbal International.

Samen met Vilhena en Kongolo besloot hij te blijven en pas bij Feyenoord te vertrekken als er een prijs is gewonnen. “Dat is nog steeds wat we willen, al zijn we nu wel zover dat het ook weer niet je toekomst mag belemmeren. Als je denkt dat je de stap moet maken, móét je ’m maken. Ook al heb je dan nog geen prijs gepakt met Feyenoord. Dingen veranderen naarmate je ouder wordt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!