‘Jan Boskamp keert terug bij Feyenoord als assistent-trainer’

Jan Boskamp keert terug bij Feyenoord. Hij gaat op Varkenoord de jeugdtrainers assisteren.

Boskamp vertelde dit in het nieuwe Feyenoord Magazine. Vele voetballiefhebbers in Nederland kent Boskamp van het programma Voetbal International. Boskamp zal wat slaapuurtjes over moeten hebben voor de werkzaamheden bij Feyenoord, maar dat maakt hem niet uit. ‘De eerste trainingen zijn vaak al om 9 uur ‘s ochtends, dat betekent dat ik om half 7 moet gaan rijden’, aldus Jan Boskamp. Boskamp kijkt uit naar zijn tijd bij Feyenoord. ‘Ik heb er enorm veel zin in, kijk er erg naar uit. Het is al vijf jaar geleden dat ik op het veld heb gestaan’, aldus Jan Boskamp.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!