FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kazim droomt stiekem over de titel, Rotterdam will blow up!’

Colin Kazim-Richards boekte met Feyenoord dit weekend de vijfde zege op rij in de eredivisie. Hij maakt zih geen zorgen over zijn magere doelpuntenmoyenne, zijn statistieken zijn van ondergeschikt belang in zijn ogen. Het gaat om de teamprestatie.

‘’Natuurlijk wil ik belangrijk zijn en scoren, maar doelpunten tellen in mijn ogen slechts bij een overwinning’’, vertelt de huurling in Feyenoord Magazine. Hoewel aanvoerder Jordy Clasie liever niet over een eventueel kampioenschap praat, fantaseert Kazim-Richards toch stiekem over de Coolsingel. ‘’Wanneer ik met Feyenoord iets win, voelt dat als mijn grootste prijs. De eerste landstitel sinds 1999, stel je voor. Rotterdam will blow up.’’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *