‘Terence Kongolo kan naar twee topclubs uit dezelfde stad’

Terence Kongolo lijkt zich te kunnen opmaken voor een toptransfer. Volgens diverse media zijn Manchester United en Manchester City geinteresseerd in zijn diensten.

In de jeugdopleiding van Manchester City loopt momenteel het broertje van Kongolo rond, Rodney. De Engelse grootmacht denkt dat het daarmee een belangrijke troef in handen heeft om ook Terence aan te trekken, zo meldt de Daily Star.

Ook United heeft goede kansen. Kongolo heeft namelijk een goede band opgebouwd met Daley Blind en Robin van Persie. Voor een bedrag van 3,8 miljoen zou hij kunnen worden overgenomen van de Rotterdammers.



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!