FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord proeft de landstitel en gaat in de winter voor een topspits’

Feyenoord lijkt in de winterstop toch weer opzoek te gaan naar een nieuwe spits. Een bepaalde stroming binnen de club is bereid mee te denken over het aantrekken van een aanvalsleider. Het lijkt erop dat er bepaalde investeerders beschikbaar zijn om dit te gaan bewerkstelligen. Dit weet het AD te melden.

Binnen de club zijn ze zeer tevreden over het werk dat trainer Fred Rutten verricht. Ze zijn het er wel overeens dat Colin Kazim-Richards niet voldoet aan de eisen bij Feyenoord.

Volgens de krant wordt het lijntje met Bas Dost weer uitgegooid. De aanvaller bevindt zich op een zijspoor bij VfL Wolfsburg en afgelopen zomer werd hij ook al in verband gebracht met Feyenoord. Michiel Kramer van ADO Den Haag wordt ook gevolgd. Een laatste optie is Artem Kravets van Dynamo Kiev. De Oekraïense topscorer ziet een overgang naar Nederland wel zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *