‘Andrej Kramaric sluit transfer naar Feyenoord niet uit’

Feyenoord was deze zomer geinteresseerd in Rijeka-aanvaller Andrej Kramaric. Gisteren speelde hij met zijn club in de Kuip en ging met 2-0 ten onder. Hij bevestigt zelf dat de Rotterdammers voor hem in de markt waren deze zomer.

Kramaric zelf sluit echter niet uit dat hij ooit voor Feyenoord zal spelen. ‘Zeg nóóit nooit. Mijn carrière zal lang duren, dus je weet het niet. Misschien speel ik ooit voor Feyenoord: misschien ooit weer tegen Feyenoord. Wie weet’, aldus de woorden van Kramaric over Feyenoord. In de heenwedstrijd wist de Kroatische spits nog drie keer te scoren tegen de Rotterdammers.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!