FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord op de achtergrond bezig met goaltjesief’

De twee spitsen van Feyenoord functioneren niet naar wens momenteel. Het lijkt erop dat Mitchell te Vrede en Colin Kazim-Richards moeten vrezen voor hun plek komende transferperiode. De Rotterdammers hebben al een potentiele versterking in het vizier. Het zou gaan om ADO-spits Michiel Kramer.

Clubwatcher Martijn Krabbendam was maandagavond te gast in Voetbal International om over de gevoelige kwestie te praten: ”Kramaric (NK Rijeka, red.) is absoluut geen optie meer. Afgelopen zomer was het mogelijk. Nu moet je tussen de vijf en tien miljoen voor hem betalen. Op de achtergrond zijn ze bezig met Michiel Kramer, maar het is de vraag of hij het in De Kuip gaat redden. ADO is toch iets anders dan Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *