FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Publiekslieveling van Feyenoord kan rekenen op Ghanese interesse’

Elvis Manu zou zomaar eens zijn carriere kunnen voortzetten in het shirt van Ghana. De nationale voetbalbond wil namelijk een poging ondernemen om hem te laten veranderen van nationaliteit. Dit weet GhanaSoccernet.com althans te melden.

Manu zou dankzij een omschakeling interlands namens de Ghanese voetbalploeg mogen spelen. Hij is geboren in Dordrecht en bezit een Nederlands paspoort, maar heeft twee Ghanese ouders. Om die reden heeft hij de mogelijkheid om te kiezen tussen Oranje of het Afrikaanse land. In het verleden liet de voetballer doorschemeren een voorkeur te hebben voor het land van zijn ouders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *