‘Feyenoord gaat proberen Marc Janko en Marko Arnautovic te halen’

Marc Janko en Marko Arnautovic mogen zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Trainer Fred Rutten ziet in de spelers een welkome versterking voor de spitspositie. Dit weet Sport 1 te melden.

Met Kazim-Richards en Te Vrede als spitsen zijn ze in Rotterdam niet tevreden. Fred Rutten werkte bij FC Twente al samen met aanvaller Arnautovic die onder contract staat bij Stoke City. Feyenoord zou hem graag op huurbasis willen overnemen.

Met Marc Janko werkte hij niet samen. De Rotterdammers willen hem ook graag op huurbasis overnemen van zijn huidige werkgever Australische Sydney FC.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!