FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil kunstgras in de eredivisie gaan verbieden’

Feyenoord wil kunstgras in de eredivisie gaan verbieden. Begin volgende maand zullen de Rotterdammers een voorstel indienen tijdens de algemene vergadering betaald voetbal. “We hebben gemerkt dat er steeds meer voorstanders zijn van het voetballen op natuurgras”, zegt technisch directeur Martin van Geel woensdag in AD Sportwereld. “Het zou mooi zijn als de eredivisie ervoor kiest om niet meer op kunstgras te spelen.”

Van de achttien clubs in de hoogste klasse hebben zes een kunstgrasveld in het stadion liggen: ADO Den Haag, SC Cambuur, FC Dordrecht, Excelsior, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Volgens de KNVB kan er alleen een verbod op kunstgras komen als de wedstrijdreglementen worden aangepast. Daarvoor is een meerderheid nodig van alle clubs in het betaalde voetbal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *