Van Bronckhorst loodst Feyenoord deze winter naar Dubai

Feyenoord vertrekt deze winter definitief naar Dubai. Dit zegt technisch directeur tegenover Voetbal International. Mede door de goede contacten van Giovanni van Bronckhorst is dit rondgekomen.

Feyenoord kreeg het aanbod via het ministerie van Toerisme in de Verenigde Arabische Emiraten. ‘Dankzij contacten van onze assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst zijn we in gesprek gekomen met de organisatie’, aldus Van Geel in de VI. ‘De voorwaarden en faciliteiten zijn interessant voor Feyenoord. We kunnen daar een prima trainingsweek afwerken en bekijken nog of we ook een oefenwedstrijd kunnen spelen’, zo besluit Van Geel.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!