FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig goalgetter van Feyenoord om de tafel met ADO Den Haag’

Guyon Fernandez en ADO Den Haag gaan toch met elkaar om de tafel om te kijken of ze er samen uit kunnen komen. De club uit de Hofstad had een overgang van de transfervrije spits al opgegeven maar niets lijkt minder waar. Dit zeggen bronnen rondom FoxSports.

Eerder had ADO-trainer Henk Fraser aangegeven dat de komst van Fernandez niet meer aan de orde was. De voormalige speler van onder meer PEC Zwolle, Feyenoord en Excelsior gaf namelijk geen gehoor aan telefoontjes en berichtjes van Fraser.

Het contact is er nu dus wel gekomen. Fernandez en Fraser kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij de ADO-jeugd. De aanvaller kwam daar tot 2006 voor uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *