Werkloze ex-Feyenoorder probeert onderdak te vinden in Engeland

Tim Vincken (28) probeert momenteel een contract te verdienen in Engeland. De vleugelaanvaller zit al enkele maanden zonder contract nadat de Graafchap zijn aflopende verbintenis niet verlengde. Hij gaat nu op proef bij Leyton Orient. Die club staat op de 21ste plaats in de League 1.

Vincken genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en debuteerde in het seizoen 2004/05 al in het eerste. In zijn derde seizoen maakte hij zijn meeste minuten, maar door blessures en concurrentie groeide hij nooit uit tot een vaste waarde in De Kuip. Na ruim vijf jaar trok hij weg bij de club en speelde hij drie seizoenen bij Excelsior. Vervolgens was Vincken twee jaar lang basisspeler bij De Graafschap.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!