‘Feyenoord wil door met Wilkshire, en laat twee vaste krachten vertrekken’

Feyenoord wil ook volgend seizoen door met verdediger Luke Wilkshire. De speler heeft een aflopend contract in Rotterdam maar ze hebben een optie om deze met een seizoen te verlengen. Daarentegen worden de aflopende contracten van Joris Mathijsen en Erwin Mulder niet verlengd.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigt tegenover RTV Rijnmond erg te spreken te zijn over Wilkshire, waardoor de kans dus erg groot is dat de club uit Zuid-Holland binnenkort bekend zal maken de optie in het contract van de ervaren vleugelverdediger te lichten. Wilkshire veroverde deze zomer direct een basisplaats bij Feyenoord en is inmiddels ook niet meer weg te denken uit het basiselftal.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!