FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie overwoog transfer naar Schotland’

Robin van Persie had na zijn tijd bij Feyenoord bijna de stap gezet naar de Schotse competitie. Glasgow Rangers wou hem namelijk op 19-jarige leeftijd overnemen van de Rotterdammers. Uiteindelijk koos hij voor de Premier League. Hij werd op termijn de sterspeler van Arsenal.

“Toen ik bij Feyenoord wilde vertrekken, sprak ik met Dick Advocaat die trainer was bij Glasgow Rangers”, verklapt de spits van Manchester United aan BT Sport. “Hij was geïnteresseerd, ik was geïnteresseerd, ik was klaar om te gaan. Maar ze moesten eerst een speler verkopen, voordat ze mij konden halen. Ik weet niet wie het was, dat heeft Dick me nooit verteld. Uiteindelijk ging ik naar Arsenal, ook geen slechte stap, haha.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *