FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dreigt vaste verdediger voor een maand te moeten missen’

Een tegenvaller dreigt voor Feyenoord. In de maand januari moeten de Rotterdammers het wellicht de gehele maand doen zonder verdediger Luke Wilkshire. Hij gaat dan misschien met Australie spelen in de strijd om de Asian Cup.

De rechtsback van Feyenoord kwam in een oefenwedstrijd vóór het WK in Brazilië voor het laatst in actie voor zijn vaderland, maar zou zich toch mogen opmaken voor een selectie. Australië kampt namelijk met defensieve problemen aan de rechterkant. Als Wilkshire daadwerkelijk wordt opgeroepen, bestaat de kans dat Feyenoord hem de gehele maand januari moet missen, weet FourFourTwo.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *