FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal lijkt Van Gaal af te troeven met bod van tien miljoen op Nederlander’

Waar de toekomst van Ron Vlaar ligt is nog altijd onduidelijk. De verdediger van Aston Villa mag zich in de belangstelling heugen van Arsenal en Manchester United. In Birmingham kampt hij met een aflopend contract en er zijn nog geen gesprekken gevoerd over een nieuwe verbintenis.

Na het WK werd de Oranje-international vooral met Manchester United in verband gebracht, maar manager Louis van Gaal lijkt serieuze concurrentie te krijgen van Arsenal. De stopper werd vorige maand voor het eerst in verband gebracht met the Gunners en die lijken nu ook concrete stappen te willen ondernemen. Volgens de Daily Express bereidt Arsenal namelijk een bod van dik tien miljoen euro voor op de 29-jarige Vlaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *