‘Tunesiër met Feyenoord-verleden duikt op in de Topklasse’

Karim Saidi is teruggekeerd om de Nederlandse velden. De voormalig middenvelder van Feyenoord houdt momenteel zijn conditie op peil bij de amateurs van Barendrecht. Hij is momenteel transfervrij op te pikken door clubs.

Saïdi diende afgelopen zomer zijn contract bij Lierse SK uit en sindsdien zit hij zonder club. Niet zo gek ook, aangezien de voetballer aan het herstellen is van een zware knieblessure. “Karim is pas 31 jaar en staat open voor een nieuw avontuur. Hij is na zijn periode bij Lierse SK gaan revalideren van een kniebandblessure en is nu bijna klaar met dat traject”, legt trainer Jack van den Berg uit.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!