FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Co Adriaanse: ‘Feyenoord is een serieuze kandidaat voor het kampioenschap’

Co Adriaanse denkt dat Feyenoord een serieuze gooi kan doen naar de titel dit seizoen. De Rotterdammers wonnen maar liefst de laatste zeven wedstrijden in de competitie en het team oogt stabiel. Voor de winterstop treffen ze nog AZ en PSV.

“Ik denk dat het voor Feyenoord niet zo moeilijk wordt tegen AZ”, aldus Adriaanse bij Studio Voetbal. “PSV zal wat lastiger worden. Het kampioenschap wordt beslist door het team dat het eerste uit de Europa League ligt en in uitwedstrijden stabiel is. Het meest stabiele team in uitwedstrijden is Feyenoord.”

“Ze hebben altijd de controle, geven weinig weg, creëren altijd wel kansen”, gaat Adriaanse verder. “In het begin van het dacht ik het niet, maar ik geef ze een heel goede kans op de titel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *