‘Feyenoord en Twente hengelen naar Arsenal-spits die verhuurd mag worden’

Arsenal staat in januari open voor de verhuur van de talenvolle aanvaller Chuba Akpom. Hij mocht afgelopen zomer nog niet vertrekken bij The Gunners en dit ten teleurstelling van Feyenoord en FC Twente. Beide ploegen hadden wel oren om het talent te huren.

Volgens The Indepedent worden de kaarten dus deze winter opnieuw geschud. Akpom, die eerder verhuurd werd aan Brentford en Coventry City, zou begin volgend jaar wel op huurbasis mogen vertrekken bij The Gunners. Wenger, die eerder deze week stelde dat Akpom op de drempel van het eerste elftal van Arsenal staat, nam de aanvaller op in zijn selectie voor het Champions League-duel met Galatasaray, dinsdagavond.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!