VIDEO: Samenvatting Standard Luik – Feyenoord (0-3) Europa League


11-12-2014 Samenvatting Standard Luik – Feyenoord door FR1908net

Feyenoord heeft gisteren uitstekende zaken gedaan in de strijd om de Europa League. In de uitwedstrijd tegen Standard Luik werd er met 0-3 gewonnen. De Rotterdammers zijn nu groepswinnaar geworden in de poule met Sevilla, Rijeka en Standard.

Feyenoord ging met een prima instelling de wedstrijd in en kwam op een 0-1 voorsprong door een vrije trap van Jens Toornstra. Dit was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf was Jean-Paul Boetius die tekende voor de 0-2 en invaller Elvis Manu zorgde voor de 0-3 eindstand. Een prima prestatie van FeyenoordFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!