Fred Rutten: ‘Liverpool lijkt me wel een mooie tegenstander’

Fred Rutten plaatste zich gisteren met Feyenoord voor knock-out fase van de Europa League. Mogelijke tegenstander zou Liverpool kunnen zijn. De oefenmeester van de Rotterdammers ziet deze loting wel zitten.

Doordat de Rotterdammers bovenaan zijn geëindigd in de groep heeft het een geplaatste status voor de loting voor de knock-outfase. Desondanks blijven er nog enkele prachtige affiches over. Zo kan Feyenoord onder meer Liverpool, Tottenham Hotspur en Celtic loten.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord:

AS Roma, Anderlecht, Liverpool, Villarreal, Torino, Tottenham Hotspur, Celtic, Dnjepr Dnjepropetrovsk, VfL Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp en Trabzonspor.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!