FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Willem II wil zich versterken met Joris Mathijsen’

De 34-jarige Joris Mathijsen heeft een aflopend contract bij Feyenoord. Willem II wil graag weten wat zijn plannen voor de toekomst zijn.

Algemeen directeur Van Gool van Willem II is op zoek naar een nieuwe technisch manager, maar hij ontkent dat voormalig international Mathijsen voor die positie in beeld is. ,,Dat is in deze context niet aan de orde schrijft het Algemeen Dagblad.

Ik heb hem nog niet persoonlijk gesproken, maar wil dat wel snel doen. Hij is een Willem II’er in hart en nieren, komt hier uit de buurt en ziet ook regelmatig wedstrijden van ons. Goed om zijn verhaal te horen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *