FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VIDEO: Samenvatting PSV – Feyenoord (4-3) Eredivisie


17-12-2014 Samenvatting PSV – Feyenoord door FR1908net

PSV heeft gisteren goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Eredivisie. In eigen huis wonnen de Eindhovenaren in een spektakelstuk met 4-3 van Feyenoord.

De Rotterdammers begonnen de wedstrijd uitstekend en kwamen op voorsprong via een goal van Elvis Manu. Luuk de Jong deed even later wat terug en schoot beheerst de 1-1 binnen. Nog voor de rust was het Karim El Ahmadi die met buitenkantje rechts de 1-2 binnen schoot langs keeper Jeroen Zoet. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft kwam PSV-spits Luuk de Jong los. Hij kopte de 2-2 binnen en zorgde later ook via een kopbal voor de 3-2 voorsprong. Hij tekende zo voor een hattrick. Lang bleeft het bij deze stand totdat Kazim-Richards de bal in 90ste minuut binnen kopte en zo voor de gelijkmaker tekende. Feyenoord probeerde toen nog vol voor de winst te gaan maar liep toch nog tegen een zeperd aan. Memphis Depay schoot in de blessuretijd de 4-3 binnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *