‘Mitchell Te Vrede kan Feyenoord verlaten voor andere club uit de Eredivisie’

Mitchell Te Vrede heeft over belangstelling niet te klagen. Volgens zijn zaakwaarnemer Edward Burleson zijn er verschillende clubs uit de Erediviie geinteresseerd in zijn diensten. Momenteel is hij tweede spits bij Feyenoord.

De aanvaller was begin dit seizoen nog basisspeler bij Feyenoord, maar verloor zijn basisplaats aan Colin Kazim-Richards. Diverse Eredivisie clubs zien een versterking in Te Vrede, op huurbasis of koop. ‘Maar ik noem geen namen’, zegt Burleson. ‘Het is verstandig met de directie van Feyenoord netjes over de situatie van Mitchell te spreken’. Het is dus nog niet duidelijk om welke Eredivisie clubs het gaat.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!