TIP: ‘Met het aantrekken van deze spits is Feyenoord uit de problemen’

Ricky van Wolfswinkel (25) is goed bezig in Frankrijk. De aanvaller van Saint-Etienne maakt de laatste weken weer zijn goaltjes en lijkt terug te keren naar zijn oude vorm. Hij is momenteel cubtopscorer met vijf competitiedoelpunten. In Voetbal International werden zijn prestaties gisteren uitgebreid uitgemeten.

“Hij kan goed voetballen en scoort makkelijk. Ik vind het een prima ventje. Met hem zou Feyenoord volledig uit de brand zijn”, stelde Derksen in het praatprogramma. “Dat hij in Frankrijk veel geld verdient, is natuurlijk het grote probleem. Bas Dost maakte dit weekend ook een goal voor VfL Wolfsburg, dan kun je het alweer bijna vergeten.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!