FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ander mens geworden vanwege overstap van Ajax naar Feyenoord’

Kenneth Vermeer zit goed in zijn vel. De doelman presteert voortreffelijk bij zijn nieuwe club Feyenoord en wordt door de achterban geaccepteerd. De overgang kwam voor hem precies op tijd.

”Eerlijk gezegd wist ik niet goed wat ik kon verwachten”, zegt de keeper in de nieuwe editie van Feyenoord Magazine. ” De overstap lag gevoelig, want ik kwam wél van de aartsrivaal. Ajax is hier niet geliefd, dat is duidelijk. Tijdens Klassiekers in De Kuip stond ik als keeper dichtbij de supporters en kreeg ik van alles naar mijn hoofd. Alleen: dat was niet omdat ze mij persoonlijk haatten, maar omdat ik een Ajax-shirt droeg. Dat is een belangrijk verschil. Bovendien heb ik me als speler van Ajax nooit negatief uitgelaten over Feyenoord.”

De voormalig Ajacied kijkt tijdens de kerstdagen terug op de afgelopen twaalf maanden: ”Een jaar dat ik niet snel zal vergeten. Dankzij mijn transfer van Ajax naar Feyenoord ben ik een ander mens geworden, vooral omdat ik weer plezier en een doel heb. Ik voel me hier inmiddels volledig geaccepteerd en op mijn plek. Elke week word ik toegejuicht in een volle Kuip, daar had ik nooit van durven dromen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *