‘Feyenoord moet vrezen voor toptransfer van Lucas Biglia naar Frankrijk’

Jordy Clasie heeft Feyenoord beloofd haar dit seizoen trouw te blijven. Toch weet het medium Il Messaggero vandaag te melden dat de middenvelder van de Rotterdammers nog steeds in de belangstelling staat van Lazio Roma.

Volgens de Italiaanse krant is Lucas Biglia in beeld bij Paris Saint-Germain. Mochten de Fransen inderdaad werk maken van de komst van de defensieve middenvelder, dan zou dat slecht nieuws betekenen voor Feyenoord, zo wordt beweerd: Lazio wil Clasie dan hebben als vervanger. De Romeinen namen afgelopen zomer nog Stefan de Vrij over van de Rotterdammers.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!