Dirk Kuyt: ‘Feyenoord wil mij erg graag hebben’

Een hereniging tussen Dirk Kuyt en Feyenoord lijkt steeds dichterbij te komen. De aanvaller van Fenerbahce staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Rotterdam en ook de club zelf wil hem graag hebben.

“Het klopt dat Feyenoord mij aan het einde van het seizoen wil hebben”, vertelt Kuyt daarover. “Ik kan er zelf op dit moment nog geen uitspraken over doen. Ik ben gefocust op de landstitel met Fenerbahçe. Dat is op dit moment het belangrijkste”, aldus Kuyt, die naar alle waarschijnlijkheid ook kan bijtekenen bij de Turkse grootmacht.

De aanvaller heeft een fijn leven in Istanbul. “Fenerbahçe zorgt goed voor ons. Er zijn geen problemen. Mijn kinderen en mijn vrouw zijn heel erg gelukkig in Istanbul”, vervolgt hij. Kuyt staat sinds 2012 onder contract bij Fener. Hij kwam over van Liverpool.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!