‘Roy Beerens twijfelde over zomerse overstap naar Feyenoord’

Roy Beerens verruilde AZ afgelopen zomer voor Hertha BSC. Hij had ook kunnen overstappen naar Feyenoord. “Klopt”, geeft de aanvaller toe in Voetbal International. Wellicht dat een overstap naar De Kuip hem weer in beeld had gebracht bij Oranje. ”Daar heb ik wel aan gedacht.”

Maar het werd dus de Bundesliga. “Ik moet hier wekelijks moeten pieken voor een plek in Oranje. Dat is bijna onmogelijk. Al die uitblinkers uit de Eredivisie spelen in de Bundesliga niet eens. Er is zware concurrentie op mijn positie. Arjen Robben is onomstreden. Maar er horen ook jongens op de bank te zitten. Jongens die altijd honderd procent gas geven. Zo iemand kan ik zijn.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!