FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder staat na twaalf jaar open voor vertrek’

Tonny Vilhena staat open voor een vertrek bij Feyenoord. De 20-jarige middenvelder is in Rotterdam op een zijspoor beland. De afgelopen seizoen was hij onder Ronald Koeman nog een basisspeler maar onder Fred Rutten is hij deze kwijtgeraakt. Naar verluidt is Napoli één van de clubs die hem wil overnemen van de Rotterdammers.

Vilhena kwam op zijn achtste binnen op Varkenoord en werd in de opleiding gezien als een groot talent. Vlak na zijn zeventiende verjaardag debuteerde hij reeds in het eerste en toen hij krap achttien jaar was, schreef Vilhena een record op zijn naam: tegen Willem II scoorde hij als jongste ooit tweemaal in het shirt van Feyenoord. Toch ziet zijn wereld er twee jaar later heel anders uit en is een vertrek dichtbij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *