FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord, Ajax en Twente mengen zich in de strijd om AZ-verdediger’

Wesley Hoedt heeft over belangstelling niet te klagen. De verdediger van AZ die een aflopend contract heeft in Alkmaar wil deze niet gaan verlengen. Naar verluidt zijn Feyenoord, Ajax, Twente, AS en Lazio Roma in de markt voor hem. Dat weet het Noordhollands Dagblad te melden.

SS Lazio meldde zich al officieel in Alkmaar, maar een tussentijds vertrek van de verdediger is niet aan de orde voor AZ. “Wij laten hem niet tussentijds gaan. Wesley heeft nog een contract hier en AZ heeft sportieve belangen die ook meetellen”, aldus directeur voetbalzaken Earnest Stewart in gesprek met FOX Sports.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *