Ruben Schaken per direct weg bij Feyenoord

Ruben Schaken vertrekt per direct bij Feyenoord. Beide partijen zijn akkoord gegaan met de ontbinding van het contract. Deze verliep aan het einde van dit seizoen. In Rotterdam had de vleugelaanvaller weinig perspectief meer op speeltijd.

“Voor mij is het prettig dat er nu duidelijkheid. Bij Feyenoord was er voor mij geen perspectief meer, waardoor het beter is om verder te gaan kijken. Ik voel me nog hartstikke fit en ben ervan overtuigd dat ik van waarde kan zijn, daarom hoop ik op een mooie nieuwe uitdaging”, zegt Schaken. Hij geeft aan dat hij fantastische jaren heeft gehad in De Kuip en veel mooie dingen heeft meegemaakt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!