‘Feyenoorder wenst niet behandeld te worden als een twaalfjarige’

Wesley Verhoek komt er bij Feyenoord noet meer aan te pas. 2,5 jaar geleden kwam hij over van FC Twente maar in Rotterdam is hij nu volledig uit de gratie geraakt. Ook mocht hij niet mee op trainingskamp naar Dubai.

“Op internet had ik al gelezen dat ik niet mee mocht naar Dubai”, legt Verhoek uit. Martin van Geel had al contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de aanvaller. De boodschap was dat Verhoek eventueel, heel misschien, niet met de selectie van Fred Rutten mee zou gaan naar Dubai. “Nou, dan weet je genoeg, hè? Na de training ben ik op de trainer af gestapt. Ik heb gewoon gezegd: Trainer, wees nou gewoon eerlijk, ga ik mee of niet?.

“Toen zei hij dat hij me thuis liet, omdat de club van me af wil. Nou, duidelijk toch. Maar zég dat dan gewoon. Ik loop al vanaf mijn 17e rond in het betaalde voetbal, ben 28 jaar en vader van een zoon… Behandel me dan niet als een kind van twaalf”, zegt Verhoek.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!