‘Feyenoord binnen vijf jaar een keer kampioen van Nederland’

Feyenoord kreeg afgelopen donderdag bezoek van een oude bekende. Brett Holman bracht een ebzoekje aan het spelershotel van de Rotterdammers in Dubai. Holman kwam voor een ontmoeting met vriend en landgenoot Luke Wilkshire. Daarnaast praatte hij bij met Karim El Ahmadi, zijn ex-ploeggenoot bij Aston Villa.

Tegenwoordig speelt Holman in Dubai. Hij volgt de Eredivisie (en Feyenoord) nog altijd op de voet. Hij vindt het mooi dat Feyenoord weer tot de top behoort. “De puinhopen zijn opgeruimd, dat is mooi om te zien. De club is weer in staat om internationals binnen te halen, dat past ook bij Feyenoord. Op dit moment is het gat met de koploper wellicht iets te groot voor de titel, maar ik denk dat Feyenoord binnen vijf jaar een keer kampioen gaat worden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!