‘Mitchell Te Vrede mag vertrekken bij Feyenoord’

Mitchell te Vrede lijkt te mogen vertrekken bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben interesse in Mike Havenaar en als hij komt dan lijken de dagen van Te Vrede geteld te zijn.

Te Vrede leek na het vertrek van Graziano Pellè zijn kans te grijpen als eerste spits en wist ook vijf doelpunten te maken in de eerste acht competitiewedstrijden. Een serieuze optie lijkt hij in ieder geval nooit te zijn geweest, gezien het rotsvaste vertrouwen dat de clubleiding in Colin Kazim-Richards uitsprak. Te Vrede, die nog tot medio 2016, onder contract staat kan rekenen op interesse uit binnen- en buitenland.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!