FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vijftien Engelse clubs scouten in de Rotterdamse Kuip

Scouts van maar liefst vijftien Engelse clubs zaten zondag op de tribune tijdens het duel tussen Feyenoord en FC Twente. De Meeste interesse ging uit naar Sven van Beek maar ook Luc Castagnos trok de aandacht.

In het praatprogramma Studio Voetbal werd door presentator Jack van Gelder melding gemaakt van het feit dat veel scouts op de tribune zaten voor de gewilde Feyenoorders. Van Beek werd heel nauwlettend gevolgd.

Eerder meldde De Telegraaf al dat veel scouts van buitenlandse clubs op de tribune zouden zitten tijdens het duel met Twente. Ook tegen Ajax zullen diverse scouts Feyenoorders bekijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *