FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘West Ham, AC Milan, Valencia, Olympique Lyon in de race voor Dirk Kuyt’

Dirk Kuyt heeft een aflopend contract bij Fenerbahce en heeft de clubs voor het uitkiezen. de laatste tijd wordt hij vaak in verband gebracht met Feyenoord maar of de Rotterdammers hem als optie zien is niet bekend. Hij kan meerdere kanten op.

Volgens Fanatik staat Kuyt namelijk in de belangstelling van West Ham United, AC Milan, Valencia, Olympique Lyon en clubs uit de Verenigde Staten, Japan en China. De 104-voudig international zou ook een nieuw eenjarig contract kunnen tekenen bij Fenerbahçe en hij liet eerder al weten dat het hem daarbij niet om het geld gaat. “Daarover worden we het wel eens. Dat zal geen breekpunt zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *