‘Feyenoord kan spits over een half jaar gratis overnemen’

Feyenoord huurt Colin Kazim-Richards momenteel van het Turkse Bursaspor. Over een half jaar kunnen de Rotterdammers hem gratis over nemen van deze club. Dit weet Voetbal International te melden.

De geboren Engelsman met Turks paspoort zegt dit zelf tegen het medium. “Die bepaling staat in de huurovereenkomst”, zegt Kazim-Richards. ”Elke andere club moet twee jaar afkopen bij Bursaspor. Of Feyenoord met mij verder wil, weet ik niet.” Het contract van de spits loopt in Turkije nog tot de zomer van 2017. Coach Fred Rutten laat zich dit seizoen vaak positief uit over zijn spits, die in twintig officiële wedstrijden zeven doelpunten maakte.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!